Life Alignment - Balansering

Våra klienter söker upp oss och vill ha Life Alignment-behandlingar av många olika orsaker. Det som verkar vara en gemensam nämnare för dem är att de känner att det finns något mer i deras situation, något som traditionell sjukvård eller psykoterapi inte riktigt kommer åt. Här kan Life Alignment göra stor nytta eftersom metoden hjälper klienten att hitta undangömda känslor som med tiden skapat en allt större obalans både fysiskt och känslomässigt. Detta har i sin tur lett till blockeringar som klienten haft svårt att komma förbi eller igenom.

 

Många upplever ett genombrott och en befrielse redan under den första behandlingen. Samtliga klienter förvånas över hur effektivt Life Alignment når undanträngda känslor, hjälper till att avdramatisera minnen och skapar möjligheter för läkning av såväl kropp som själ.

 

En behandlingen startar en läkande process som du och din kropp medvetet och undermedvetet fortsätter arbeta med även efteråt. Kanske behöver du bara en enda behandling. Vill du ha ytterligare behandlingar brukar de ligga tre veckor till en månad fram i tiden. Som du ser så är detta inte en metod där du måste gå flera gånger i veckan på dyra behandlingar, under en lång period. Behandlingen syftar istället till att snabbt och effektivt balansera  kropp, själ och ta bort fysiska och känslomässiga blockeringar så att du blir fri att leva ditt liv fullt ut.

 

En behandling, eller balansering som det också kallas, tar mellan en, och en och en halv timme. Du vilar bekvämt på en behandlingsbädd (ja, såklart har du kläderna på!) under hela behandlingen, och kan välja att antingen prata med din behandlare, eller istället tyst fundera kring de frågor du får.

 

Din behandlare fungerar som en coach. Genom att ställa frågor till ditt Högre Jag får du hjälp att komma i kontakt med problempunkter i din kropp, och med den känsla som skapat den energimässiga blockering som påverkar din kropp. Hela behandlingen utgår ifrån frågor. Det är hela tiden du som är i fokus. Din behandlare är  fri från åsikter, uppfattningar eller vetande. Ditt högre jag har all kunskap.

 

Behandlaren berör din kropp mycket sparsamt och lätt, för att testa de kroppspunkter där ditt Högre Jag signalerat att det finns blockeringar. Life Alignment är alltså inte någon form av massagebehandling.

 

Life  Alignment-behandlingar ersätter inte konventionell medicinsk behandling.  De är istället  ett komplement till traditionell medicin och terapi. Behandlingarna kan många gånger ge ytterligare insikter och information som kan användas för att förstärka effekterna av medicinsk behandling. Genom att förstå roten till eventuella hälsoproblem kan man mer effektivt ta emot och svara på mediciner eller andra behandlingsmetoder.

Räkna med förändring - och förvänta dig mirakel!

 

 Life Alignment är känt för att:

 • Öka din fysiska, emotionella och mentala hälsa och välbefinnande
 • Centrera din struktur - ben, leder och muskler
 • Balansera energifältet kring dina organ, körtlar och organ system
 • Identifiera orsaken till dina problem och hjälpa till att lindra en rad olika symtom som inlärningssvårigheter, allergier, sömnstörningar och hormonell obalans
 • Stärka immunförsvaret och avgifta kroppen
 • Lindra smärta snabbt genom att hela den relaterade frågan
 • Förbättra dina familjeförhållanden
 • Harmonisera ditt hem, karriär och arbetsplats
 • Upptäcka din kreativitet och livs syfte
 • Skydda dig från skadliga energikällor som elektromagnetisk strålning, mobiltelefoner, geopatisk stress och föroreningar
 • Öka energin i din mat och ditt vatten


  * * *

Certifierade Terapeuter:

 

Alingsås

Anna Sandberg

info@annasandberg.net


Göteborg

Tuula Partanen

tuulatcm@gmail.com


Hjo

Tina Froh

taform@froh.seOskarshamn

Malin Johansson

info@gladaskoldpaddan.se


Sollebrunn

Ann-Catrin Lindqvist

ac.lindkvist@hotmail.com

 

Stockholm

Siv Klerevall

siv.kler@gmail.com


Vårgårda

Gerd Skogberg

gerdelisa@hotmail.com

 

Östersund

Gunilla Blix

 

 

Student-behandlingar

Just nu finns ett antal studenter inom Life Alignment som behöver praktik innan de blir certifierade. De ger behandling till rabatterat pris och de finns på ett flertal ställen runt om i Sverige.

Studenterna är som minst utbildade i  Grundkursen  men kan även genomgått Body Alignment Modul 1, 2 och 3..


Kontakta A-C Lindqvist så hjälper hon till att hitta en student nära dig

.

Nedan finns några studenter som du kan kontakta direkt via deras e-post.

 

 

Göteborg

Ann Lindberg

lindbergann@yahoo.se


Marek Persson

marekpersson@gmail.com


Hisings Backa

Jasmin Haghighi

samtalsterapeut@hotmail.com


Mölndal/Kungsbacka

Lena Riegnell

info@livavitae.se


Kungälv

Margareta Johannesson

margaretajohannesson52@gmail.com

 

Stockholm

Gunilla Weckström

gunillaweckstrom@gmail.com