Lärare i Life Alignment Sverige

 

Anna Sandberg

Nivå: Modul 7

Certifierad sedan 2018, Advance Practitioner sedan 2019.


Lärare inom Grundkursen, Modul 1, Modul 2, Modul 3 och Vortex Alignment på svenska.

Är Sveriges huvudlärare med rättighet att godkänna och Certifiera blivande terapeuter.


Håller regelbundet 1-dagars Life Alignment workshopar med olika teman. Dessa dagar är alla välkomna, inga förkunskaper krävs, där deltager vi som en gemensam grupp i balanseringarna.


Min stora passion är att undervisa i denna fantastiska metod. Jag älskar livet som lärare/föreläsare och oavsett om du utbildar dig för eget välbefinnande eller om du vill arbeta som terapeut är mitt mål att leda dig framåt.


Jag har arbetat som intensivvård och anestesisjuksköterska samt företagssköterska i över 20 år. Numera jobbar jag enbart med Life Alignment och Kraniosakral terapi. År 2006 valde jag att omvärdera mitt liv och fann alternativ medicinen och insåg vad jag tidigare saknat. Själen och hjärtat fick åter plats i vardagen och jag fick känslan av att komma hem. Där och då började en livs-förändrande resa som idag bär enorma och fantastiska vinster och numera har jag förmånen att få vara med att se andra människors förändringar och deras utveckling. Tvivlet på mig själv och på världen har bytts ut till tillit och ett stilla sinne, där känslan på daglig basis blivit lycka, kärlek och frihet. Jag jobbar med hela människan vilket gör att oavsett vilket problem du har så finns det en möjlighet att jag kan supporta dig.

 

Kontakt:  info@annasandberg.net

www.annasandberg.net

 

* * * * * * * * * *

För mer info och anmälan  Sverige:

info@lifealignmentsverige.se

 

Internationellt:

www.life-alignmet.com

 

 

Malin Johansson

Nivå: Modul 6

Certifierad sedan 2015

Lärare i Grundkursen sedan 2021


Min målsättning är att inspirera och hjälpa människor till att lyssna på sig själva, lära känna sig själva och leva livet efter sina egna förutsättningar. Utvecklas i glädje! Då kan vi finna balans, mening och lätthet i livet. Och det är lättare att hantera det vi möter.

 

Jag älskar att utvecklas och se andra växa. Jag har arbetat med Life Alignment sedan 2015 och för mig sammanfattar LA allt jag tidigare gjort. Det känns så fantastiskt att även få lära ut denna metod till andra.

 

Jag är i botten pedagog och kommunikationsvetare. Jag har sedan vidareutbildat mig och jobbar förutom med Life Alignment som Reiki healer, samtalsterapeut, livs- stress- HSP- och jobbcoach, Qi Gong och meditationslärare.

 

Positiv energi, förmågan att tro och lyssna på sig själv är så viktigt för vårt välmående. Life Alignment hjälper oss med allt detta. Vi kan lösa upp gamla hindrande mönster och blockeringar och komma vidare. Det var inte för än jag lärde mig lyssna på mig själv, förstå mig själv bättre som mitt eget liv blev bra. Nu kan jag mer och mer gestalta mitt liv efter mina egna förutsättningar.

 

Kontakt: malin@gladaskoldpaddan.se
www.gladaskoldpaddan.se