Sagt om Life Alingnment

 

Det är för mig ett mirakel som skett  Jag är lika bra i ryggen som efter jag varit hos kiropraktorn. Öm i muskulatur men inte ont i ryggen. TACK Malin jag älskar dig för det du gjort

Lotta, Oskarshamn

 ***

Hej! vill bara tala om,att jag känner mig skitpigg, jag tycker att det till och med är roligt att städa, har fått en jäkla arbetslust, tänkte att jag skulle vänta innan jag sa något ifall att jag bara inbillade mig, men nu har det gått så många dagar att det bara är att konstatera att det du gjorde påverkade mig, och i rätt riktning. Tack för hjälpen.

Gunilla, Oskarshamn

 ***

Jag vaknade av mig självt imorse (utan mina två väckarklockor jag brukar behöva). Vanligtvis har jag jättesvårt att "vakna", brukar ligga en halvtimma eller så bara för att orientera mig. Idag var jag klarvaken från det att jag öppnade ögonen och steg upp direkt eftersom jag ville sätta igång med dagen. Halleluja!

Sylvia, Stockholm.

***


"Det är så lustigt med förändringar. När dom sker glömmer jag bort det som varit! Jag gick och tittade i mina anteckningar från mina besök hos dig och det har blivit stora förändringar! Kroppen mår så bra att jag glömt bort att tänka på den. Och jag har fått ett nytt förhållningssätt till mina hästar och ett nytt sätt att träna dom som känns väldigt lustfyllt. Det gör att hela min vardag känns roligare. Så det har verkligen gjort nytta med Life Alignment för mig. 

Lena

***

"När jag gick ifrån mitt besök kände jag mig väldigt lugn och balanserad, bara mådde bra. Det kändes som jag fått hjälp att reda ut alla trådarna ... Tack för all hjälp jag fått av dig! Tycker LIfe Alignmnet är väldigt spännande. Man har lite svårt att greppa det först men sen märker man hur det benar ut sig och mår så bra. Häftigt med handen som säger ja eller nej också. Det är fantastiskt".

Maria

***

Tack och tack, vill säga att jag är så mycket, mycket bättre i min handled så det går inte att beskriva. Så stort tack för det!

Birgitta, Nossebro

***