Hur man blir en Certifierad Life Alignment terapeut.

 

 

Din Life Alignment resa börjar med Grundkursen - (f.d Body Spin). För att bli en Life Alignment terapeut krävs utbildning i grundkursen och Body Alignment- Moduler 1 och 2. Utöver detta ska du ha gått igenom fallstudier, själv tagit emot behandlingar och gett behandling tillsammans med handledare.

Du ska ha gett ett antal elevbehandlingar och deltagit i övningskvällar med handledare.

Slutligen ska du genomföra en examensbehandling.

 

Allt detta måste uppfyllas för att bli certifierad. Naturligtvis kan du gå några, eller alla,  steg för egen del utan tanke på att kvalificera för terapeutcertifieringen.

 

* * *

 

Personliga Behandlingar

Under hela utbildningen, fram till certifieringen, är det obligatoriskt  att ta emot egna Life Alignmentbehandlingar för att du ska kunna släppa dina egna blockeringar och känslomässiga mönster. Detta gör att du kan bli en bättre kanal för helande energier, mer centrerad och närvarande vid arbetet med dina kunder. Rekommendationerna är att du fortsätter med de egna personliga behandlingarna även när du är färdig terapeut.

 

* * *

 

Lärarhandledning

Handledningen är enskild och varar en timme. Detta kan göras via personligt möte, via Skype eller per telefon. Före sessionen, skickar du in några av dina fallstudier som du vill diskutera. Detta kan ske antingen genom e-post eller brev. De ger dig chansen att diskutera eventuella svåra behandlingar som du kan ha haft, få råd och få hjälp genom att känna dig bekväm med, och få en djupare förståelse för, den känslomässiga processen.

 

* * *

 

Praktik

Varje undervisningsmodul har ett lärarlett praktiktillfälle som det är obligatoriskt att delta i. Detta är en möjlighet att fördjupa din förståelse, klargöra eventuella missförstånd, svårigheter och rutiner.

 

* * *

 

Bevittnat klientfall

För slutlig kvalificering och certifiering till terapeut, krävs att du gör en fullständig behandling på en "kropp" framför handledaren. Poängen med detta är att få synpunkter på hur du arbetar med din klient, din förmåga att göra hela behandlingen, din kunskap om kroppspunkterna och noggrannhet, hur man gör det komplexa och den känslomässiga processen med frågor under balansering. Fullständig skriftlig och muntlig feedback ges och den ungefärliga längden på det bevittnade klientfallet är 2 timmar. När du är godkänd får du ett intyg.

 

* * *

På internationella websidan www.life-alignment.com under fliken Training kan du läsa mer om alla utbildningar och moduler.

 

För mer info och anmälan till utbildningarna i Sverige, skicka mail till info@lifealignmentsverige.se med dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort.