Terapeuter

Zoom

med

Anna

Sandberg


Gruppbalansering och meditation med

Anna Sandberg.


Torsdagar 1 ggr./mån

 18 februri 

11 mars 


ALLA VÄLKOMNA!

kl. 19.00 - 20.30

Pris: 100:-/ggr.


:::::


Zoom för studenter-

Frågor & svar!


Onsdagar

3 februari


kl. 19.00 - 20.00

Pris: 100:-/ggr.


Swisha 100:- till

0737 55 26 24

och anmäl dig till Margareta så får du Zoom-länken.


Varmt Välkommen!

Våra svenska Certifierade Terapeuter berättar om sig själva.

Anna Sandberg

Alingsås

Gerd Skogberg

Vårgårda

Ingrid Martinsson

Skellefteå

Malin Johansson

Oskarshamn

Nivå: Modul 5

Certifierad sedan 2015

 

För mig sammanfattar Life Alignment allt jag tidigare har gjort. Jag har hittat ett redskap att förena kommunikation och healing på djupet och det passar mig så bra! Det är så spännande att se den läkning som sker när hela människan är med i processen och så fantastiskt att få tag på de där dolda ”knutarna” som omedvetet styr våra liv och ”knyta upp” dem.

Jag - Malin Johansson - bor i Oskarshamn, där jag har min mottagning, men jag arbetar även på distans. Jag har ett förflutet inom Mediabranschen men 2002 sprang jag med full fart in i den berömda väggen. Det blev en lång, hård och mycket givande skola som ledde fram till stor personlig utveckling och ny yrkesbana.

Jag arbetar även med Reiki healing, medicinsk Qi Gong och meditation, vilket har hjälp mig att övat upp min förmåga att arbeta med och förstå energi. Det kommer dig indirekt till godo när jag använder Life Alignment. I mitt arbete som cert. coach fokuserar jag speciellt på stresshantering, livscoachning och högkänslighet.

Jag vill hjälpa dig att hitta dig själv och balans i livet, så att du kan leva livet fullt ut efter dina egna förutsättningar.

Välkommen!

 

Kontakt till Malin:  malin.johansson@gladaskoldpaddan.se

www.gladaskoldpaddan.se


 Nivå: Modul 5

Certifierad sedan 2020


Jag kom i kontakt med Life Alignment år 2017 då jag sökte efter healing för min fibromyalgi och en whiplashskada. Efter min första balansering med Life Alignment var jag för första gången smärtfri efter 17 års värk. Denna första förbättring var inte bestående eftersom universum ville vägleda mig in i energiarbetet och behövde ge mig åter min smärta som drivkraft. Jag förstod snabbt att jag själv behövde lära mig Life Alignment och har sedan dess studerat Life Alignment. Life Alignment har blivit min livsstil och högsta prioritet så att jag har kunnat läka min kropp och ge mig mitt liv åter.

Sedan 2019 är jag dessutom utbildad inom Home Alignment och utför balanseringar av hem och fastigheter. Det krävs ett utrymme utan geopatisk stress och elektromagnetisk strålning för att kropp och själ skall läka och även detta kan balansera upp.

Life Alignment har klarlagt för mig syftet med mitt liv, vilket är att arbeta med högre energier och hjälpa andra att också komma i kontakt med sitt sanna jag.

Jag arbetar inom Vårgårda kommun men gör även distansbalanseringar. Arbetar förutom på svenska även på engelska och finska.


Kontakt till Gerd:  gerdelisa@hotmail.com


Nivå: Modul 5

Certifierad sedan 2019


Jag, Ingrid Martinsson, har varit en sökare i hela mitt vuxna liv och har alltid trott att det finns en orsak och en lösning till de flesta utmaningar som jag haft, både fysiskt, emotionellt, mentalt och spirituellt. Genom Life Alignment har jag funnit styrka och redskap för att släppa dessa blockeringar och frigöra obalanser som tidigare hindrat mig att leva mitt liv fullt ut. Nu kan jag leva ett harmoniskt och glädjefyllt liv.


De senaste 14 åren har jag arbetat inom vården och sett ett stort behov av ett komplement till den traditionella läkarvården och det har jag funnit i Life Alignment.


Detta har lett till att jag nu har utbildat mig till Life Alignment terapeut.

Jag hälsar alla välkomna till mig som är redo att släppa taget om gamla mönster och lösa upp obalanser och blockeringar och som vill göra samma livsavgörande förändring som Life Alignment gett mig.


Kontakt till Ingrid:  imartinsson@yahoo.se*  *  *  *  *  *  *  * *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  ** * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Nivå: Modul 7

Certifierad sedan 2018

Lärare inom Grundkursen Body Spin och Modul 1 på svenska

 

Jag har arbetat som intensivvård och anestesisjuksköterska samt företagssköterska i över 20 år. Numera jobbar jag enbart med Life Alignment och Kraniosakral terapi. För 12 år sedan valde jag att omvärdera mitt liv och fann alternativ medicinen och insåg vad jag tidigare saknat. Själen och hjärtat fick åter plats i vardagen och jag fick känslan av att komma hem. Där och då började en livs-förändrande resa som idag bär enorma och fantastiska vinster och numera har jag förmånen att få vara med att se andra människors förändringar och deras resor. Mitt tvivel på mig själv och på världen har bytts ut till tillit och ett stilla sinne, där känslan på daglig basis blivit lycka, kärlek och frihet. Jag jobbar med hela människan vilket gör att oavsett vilket problem du har så finns det en möjlighet att jag kan hjälpa dig.

 

Kontakt till Anna:  info@annasandberg.net

www.annasandberg.net
 

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


Life Alignment Sverige info@lifealignmentsverige.se