Våra svenska Certifierade Terapeuter berättar om sig själva.

A-C (Ann-Catrin) Lindqvist

Sollebrunn

Anna Sandberg

Alingsås

Gerd Skogberg

Vårgårda

Malin Johansson

Mönsterås

Siv Klerevall

Stockholm

Tina Froh

Hjo

Tuula Partanen

Göteborg

Nivå: Modul 3

Certifierad sedan 2022


Jag har alltid varit intresserad av healing och energier.  

2019 kom jag i kontakt med Life Alignment, då jag fick en balansering. Blev så fascinerad av teknikerna man använde för att hitta och förstå energiblockeringar, invanda mönster och känslor genom att hitta kroppspunkter och energiportar som var i obalans 

Mars 2020 går jag grundkursen hos Anna Sandberg. Det blev ett riktigt uppvaknande och hjälpte mig att förstå mina invanda känsloyttringar, och jag förstod kopplingen på hur sår och trauman satt spår på mitt inre mående. Både hur medvetna och framför allt omedvetna känslor påverkat kroppen och begränsat mitt dagliga liv och tankar om mig själv. 

Efter grundkursen går det snabbt och min nyfikenhet gör att jag fortsätter vidare med Modul 1, 2 och 3. Så många känslor som processats under denna tid!  Alla dessa falska övertygelser om mig själv som jag burit på och som ställt till det för mig. Idag lever jag ett mycket friare och mer harmoniskt liv. 

Vill Du också ha hjälp på vägen till att lösa upp blockeringar för dina medvetna och omedvetna känslor som styr ditt liv? Life Alignment har verktyg att supporta Din väg till mer förståelse, acceptans och balans i livet. 


Kontakt till A-C:

ac.lindkvist@hotmail.com


                   * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Nivå: Modul 7

Certifierad sedan 2018, Advance Practitioner sedan 2019.

Lärare inom Grundkursen, Modul 1, Modul 2, Modul 3 och Vortex Alignment på svenska. Är Sveriges huvudlärare med rättighet att godkänna och Certifiera blivande terapeuter.

Håller regelbundet 1-dagars Life Alignment workshopar med olika teman. 

 

Jag har arbetat som intensivvård och anestesisjuksköterska samt företagssköterska i över 20 år. Numera jobbar jag enbart med Life Alignment och Kraniosakral terapi. För 17 år sedan valde jag att omvärdera mitt liv och fann alternativ medicinen och insåg vad jag tidigare saknat. Själen och hjärtat fick åter plats i vardagen och jag fick känslan av att komma hem. Där och då började en livs-förändrande resa som idag bär enorma och fantastiska vinster och numera har jag förmånen att få vara med att se andra människors förändringar och deras utveckling. Tvivlet på på mig själv och på världen har bytts ut till tillit och ett stilla sinne, där känslan på daglig basis blivit  tacksamhet, balans och frihet. Jag arbetar mentalt, känslomässigt, andligt och fysiskt, vilket gör att oavsett vilket problem du har så finns det en möjlighet att upplösa blockeringar som hindrar dig att leva fullt ut. Med hjälp av Life Alignment metoden supportrar jag dig på din resa.

 

Kontakt till Anna: 

info@annasandberg.net

www.annasandberg.net


            *  *  *  *  *  *  *  *  *  * * *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

Nivå: Modul 6

Certifierad sedan 2020


Jag kom i kontakt med Life Alignment år 2017 då jag sökte efter healing för min fibromyalgi och en whiplashskada. Efter min första balansering med Life Alignment var jag för första gången smärtfri efter 17 års värk. Denna första förbättring var inte bestående eftersom universum ville vägleda mig in i energiarbetet och behövde ge mig åter min smärta som drivkraft. Jag förstod snabbt att jag själv behövde lära mig Life Alignment och har sedan dess studerat Life Alignment. Life Alignment har blivit min livsstil och högsta prioritet så att jag har kunnat läka min kropp och ge mig mitt liv åter.

Sedan 2019 är jag dessutom utbildad inom Home Alignment och utför balanseringar av hem och fastigheter. Det krävs ett utrymme utan geopatisk stress och elektromagnetisk strålning för att kropp och själ skall läka och även detta kan balansera upp.

Life Alignment har klarlagt för mig syftet med mitt liv, vilket är att arbeta med högre energier och hjälpa andra att också komma i kontakt med sitt sanna jag.

Jag arbetar inom Vårgårda kommun men gör även distansbalanseringar. Arbetar förutom på svenska även på engelska och finska.


Kontakt till Gerd: 

gerdelisa@hotmail.com


*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *


Nivå: Modul 6

Certifierad sedan 2015

Lärare i Grundkursen  sedan 2021


Jag har arbetat som Life Alignment terapeut sedan 2015. För mig sammanfattar Life Alignment allt jag tidigare gjort. Det känns så fantastiskt! Det är ett redskap som förenar kommunikation och healing på djupet och jag tycker att det passar mig så bra.


Jag är i botten kommunikationsvetare och pedagog. Jag har sedan vidareutbildat mig och jobbar förutom med Life Alignment som Reiki healer, samtalsterapeut, livs- stress- HSP- och jobbcoach, Qi Gong och meditationslärare.  


2002 sprang jag med full fart in i den berömda väggen vilket blev en vändning i mitt liv. Jag lämnade mediabranschen och började skola om mig och har sedan dess ägnat mig åt personlig utveckling. Jag kände att jag vill hjälpa andra och Life Alignment är en mycket viktig del av detta!


Mitt mål är att hjälpa dig lösa upp gamla hindrande mönster och blockeringarna och hitta balans i livet så att du kan leva livet fullt ut efter dina egna förutsättningar.


Kontakt: 

malin@gladaskoldpaddan.se

https://gladaskoldpaddan.se


*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

Nivå: Modul 3

Certifierad: 2018


Jag läste boken "Läk ditt liv" av Philippa Lubbock som beskrev Life Alignment.

Första kursen i Sverige var hösten 2014.

Då började mitt nya liv, med fantastiska lärdomar om nya möjligheter.

En insikt att ta ansvar och lyssna på kropp och själ för att bli hel.

 

Har läkt trauman, whiplash och fått en stor verktygslåda att plocka olika verktyg för att bli hel och må bra. 

Har aldrig arbetat med kroppen eller inom sjukvården så det är en ny värld för mig.

Men jag hade inget val när jag väl började.

Har aldrig mått så bra som nu och jag är bossen över mina känslor, värk och problem så mycket jag kan.

Kör jag i diket så har jag rätten att köra upp på vägen snabbt igen.

 

Har du funderingar och är nyfiken på hur det fungerar så är du välkommen att kontakta mig.


Kontakt:

siv.kler@gmail.com


*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

Nivå: Modul 4

Certifierad: 2021


Jag har arbetat med kommunikation, träning och hälsa i över 30 år – och är nu sedan en tid tillbaka också certifierad Life Alignment-terapeut. Mitt mål är att erbjuda genomtänkt träning och behandlingar för alla som vill utforska och upptäcka kroppens möjligheter till mer harmoni och balans, såväl fysiskt som själsligt. Jag driver företaget Ta Form i Hjo.

 

Jag är oerhört intresserad av hur kroppen fungerar – och av självläkande tekniker. När jag fick svåra höftbesvär var det naturligt för mig att börja leta efter metoder och verktyg som både skulle göra det möjligt för mig att fortsätta leva ett aktivt liv och leda och inspirera andra människor till genomtänkt träning och bättre hälsa. Det ledde mig in i en mer genomgripande, inre förändringsresa där jag blev tvungen att hantera undanträngda känslor, begränsande tankemönster och smärta på ett betydligt djupare plan än tidigare. Kom i kontakt med Life Alignment som blev ett oerhört värdefullt verktyg och som bidragit till att jag både har fått kraft att hantera befintliga skador och rörelsesmärta och kunnat läka allergier och skador som jag varit redo att frigöra mig från. Därför väljer jag nu att kombinera mina fysiska träningsmetoder med denna fantastiska healingmetod, som främjar kroppens förmåga till självläkning.

För mig är det sann magi! 

Kontakt:
Tel: 0702-11 86 09
E-post: taform@froh.se
Webb: froh.se/taform


*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  * 

Nivå: Modul 3

Certifierad Life Alignment terapeut 2021


Redan efter första gången som jag var med på en ”Open workshop” (alla kan delta) i England 2005 med grundaren Jeff Levin, fick jag en djupare kontakt med mitt eget inre och en inre frihet. Sen dess jag har använt Life Alignment metoden för min egen utveckling tillsammans med egen daglig qigongträning.


Under samma tidsperiod hade jag precis avslutat mina nioåriga studier som inkluderade 3 års studier till Qigong instruktör, studier i västerländsk medicin och Akupunktörsutbildning, enl. traditionell kinesisk medicin. Jag startade därefter min egen klinik Akupunkturcentrum i Göteborg, där jag sedan dess har bedrivit akupunktur och Qigongkurser på heltid.


Tack vare allt personligt arbete som resulterade i en inre frihet öppnades min konstnärliga ådra 2017 så har jag nu den stora glädjen att även vara verksam i Ateljé Tuulas Art. 


Åren 2019 - 2021 utbildade jag mig till Certifierad Terapeut i Life Alignment. Min egen hälsa förbättrades och medvetenheten i mig har utvecklats till en helt annan nivå och det är helt fantastiskt att kunna säga det i min ålder.


Life Alignment är ett healingsystem som verkligen kan hjälpa dig i ditt liv på många olika sätt.


Kontakt :

tel. 0733-310581,

akupunkturcentrum@gmail.com

www.akupunkturcentrum.se


'  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *